26 Mart 2019 Salı

vBlog 2018


Evet yazmaya başladık o zaman devam edelim. 22 Mart 2019 tarihinde açıklanan ve dünya genelinde VMware (sanallaştırma yabancılara göre sadece VMware Hyper-V yok yane) blogları 2018 yılı içersinde yaptıkları paylaştıkları ile ilgili olarak vsphere-land sitesi tarafından sitelerden bilgi alanlar tarafından oylama işlemi yaptırtılarak belirli bir kaç kategoride en iyi blogları seçmeye çalıştılar.


Bu çalışma sonrasında ise güzel ülkemizden üç blog sayfası aday olarak katıldı. Bu üç site birisi bu site www.vmwaretv.com diğeri ise bir çok kişinin okuduğu www.tayfundeger.com son olarak ise www.batuhandemirdal.com.tr adresi. (bunlar benim bildiklerim varsa eklerim yenilerini gözden kaçabilir)



Benim sitemim istatistik verisi bence önceki yıllara nazaran çok çok daha iyi durumda 2017 yılında 118. sırada iken 2018 yılında 58. sıraya yükselmişim buda benim için güzel ve sevindirici bir durum. Tayfun ise zaten belli başlı aldı başını gidiyor ilk 25 arasında yer aldı. Batuhan arkadaşımızda 2. yılın başında olmasına rağmen güzeller sonuçlar elde etti diye biliyorum. (bu arada ben 2 yıldır biliyorum) Hemen ekleyeyim burada bizlere oy veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.


Yeni yılda da siz değerli okular için elimden geleni yapacağım arkadaşlar.

2 yorum:

  1. Tebrik ederim hocam. Daha yukarı basamaklarda görmek dileklerimizle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. InsAllah hocam siz gibi degerli okurlarin sayesinde olacak. Tesekkur ederim.

      Sil

Yorumunuz için teşekkürler.