5 Mart 2019 Salı

Son Durum

Merhaba herkese, siteyi ve youtube kanalimi takip edenler bilirler yaklasik 3 aydir dogru duzgun video yada blog yazisi yazamadim hatta yil sonu icin bir yillik neler yaptim yazisi bile olmadi.
Evet bu aralar calistigim is yerimdeki is yogunlugu kendi isimdeki yogunlugum. Sosyal cevre derken bu alanlari istemeden de olsa geride birakmak zorunda kaldim.
Hatta udemy ile iligi hersey hazir sadece bir kac gun oturup video cekmem kaldi onuda tamamlamak istiyorum ama vakitsizlik hep cevremde dolaniyor. Bakalim zamanla iyi olur diyelim, Ek olarak bu sitem disinda yeni bir macera daha basliyor benim icin bakalim o surec hem burayi hem yeni tarafi nasil etkileyecek. www.k2gh.com bu siteyi SAP / Basis icin aldim ve kurguladim. Ayni VMwareTV.com adresim gibi yazi makale video icerecek SAP ve ozellikle SAP/BASIS bolumu icin bilgiler icerecek. Bakalim zamanla sizlerin destegi de olabilir. Yada SAP tarafi icin istekleri. Amacim ogrenmek ogrenirkende bu bilgiyi hem arsiv olarak saklamak hemde sizlerin begenisine sunmak.
Yakinda yeni yazilar ve videolar tum sitelerimde sizlezle olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.