10 Mart 2018 Cumartesi

vExpert 2018 Açıklandı.

Merhaba; buy yıl biraz dolanbaçlı hale gelen ama sonucunda daha iyi bir program ve imkanlar sunalım amacı güden program 2018 yılı için sonuçlandı. Daha önceden VMware blog sayfasında bir liste yayınlanır ve bir çok kişi bu listeden ismini arar ve bulurdu ama artık. Bir portalımız ve vExpert programının alt programları şeklinde gelişmeler var.


Hem yeni katılan arkadaşlara hayrlı olsun demek ve elimden geldiğince bilgi aktarmak amacı ile yazma gereği duydum. İlk olarak alt programlardan bahsedeyim kısaca. 3 tane alt program mevcut.

1 - NSX
2 - Cloud
3 - vSAN

vExpert ve sonunda yukarıdaki gibi alt program eklenerek daha fazla uzman ve sevdiğiniz alanda ilerleme sunar ve bununla iligli olarak da sizler alt vExpert programları sayesinden vExpert ünvanı ile ödüllendirilme alabilirsiniz.

Gelelim daha tam olmasa bile yeni vExpert Portalına https://vexpert.vmware.com adresi. Bu siteye size gelen hoşgeldin mailinden sonra ( ki kayıt olurken verdiğin mail adresine ) bilgilerini doldurarark login ve üye olabilirsin. Sende daha önceki yıldan bir vExpert üvanı var ise yeni portal ve siteden haberdarsındır.
Bu portlada sana hediye edilen 1 yıllık Tüm VMware ürünleri için lisans yönetimi ve key yönetimini bulaiblir. vExpert ayrıcalıklarından buradan takip edip haberdar olabilirsin. vExpert sertifkanın çıktısını almak istersen yine bu portalı kullabilirsin. Ve daha başlangıç aşamasında olduğu için bazı eksiklileri mevcut. Sakin olun yavaş yavaş yapıyorlar işte. :) Kişisel vExpert profilini yayınlayabilirsin. ;)

Daha önceden ben vExpert olan Türkiyedeki arkaşlarımın listesini sitemde sunuyordum ama baştada yazdığım gibi sistem değişti ya da yakında eskisi gibi liste yayınlanır ise sizlerle paylaşırım. Bu sene açıklama zamanının değişmesi yeni alt program ve yeni site ve bir çok yenilik için işler biraz gecikti ve değişti. Biliyorsunuz değişimler azıcık sancılı oluır diyelim ve geçelim.

Daha bir çok yenilik ve özellik bizleri bekliyor eğer daha fazla güzel özellikler çıkar ise karşımıza sizlere paylaşıyor oluruz. Umarım başvruunuz sonrasunda sizde hoşgeldiniz mail'i alan kişiler arasındasınızdır.

Sonuç olarak 5 yıldız oldu bende vExpert 2018 ünvanına bende layık görüldüm. VMware ailesine teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.