8 Mayıs 2015 Cuma

VMUG Türkiye Etkinlikleri


VMware user grup kısaca VMUG Türkiye önümüzdeki günlerde birisi webcast birisi toplantı olarak 2 adet etkinlik ile karşımızda olacak aşağıda bu iki etkinlik içinde bilgiler bulacaksınız.

İlk olarak şu anda benim projem içinde baya etkili olacağını düşündüğüm ve bir çok kişinin de aklındaki soru işaretlerine cevap bulacağını düşündüğüm. SAP Sizing Best Practices in Virtual Environment yani Vmware ortamında SAP ölçeklendirme adlı webcast sizleri bekliyor. Bu arada Emre Bozlak hocam bu webcastler için de katkısını unutmamak gerekir buradan ona da başarılarının devamını dileyelim ;)



İkinci olarak ise Ankara lokasyonlu olarak VMUG buluşması diyelim. Yine güzel bilgilerin sizlere verileceği, başarı hikayelerinin yer aldığı ve son olarak ta sponsor firmaların yeni ürünleri hakkında bilgiler aktarılacağı bir günlük güzel bir etkinlik olacak, bilemiyorum bu sefer de ben katılım gösterebilecek miyim :( kayıt ve diğer bilgiler aşağıdaki resimde mevcut. Size tavsiyem sakın kaçırmayın hele ki Ankara' da yaşıyorsanız.


1 yorum:

  1. Cahit hocam merhaba, paylaşımlar için çok teşekkürler. Web Cast'i 4 gözle bekliyoruz.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler.