3 Temmuz 2014 Perşembe

Vmware vSphere 6.0 Beta Programı

Merhaba herkese; yeni bir yazımında sizlerleyiz. Bu yazımında sizlere vsphere 6.0 dan bahsedeceğiz biraz. Aslında şu anda beta sürümünde zaten bu yazıda sizlerin beta sürümlerine erişerek daha etkin şekilde vmware vsphere katkıda bulunmasını sağlamak hemde betalara daha erken erişmenizi sağlamak için hazırlandı.


Beta program size ne sağlar.
  1. VSphere Beta ürünlere erken erişim sağlarsınız;
  2. Erken bilgi alarak ve çıkacak olan yeni ürünün yol haritasının görerek projelerinizde zaman kazanırsınız;
  3. Forum sayesinde yeni ürün hakkında forum yöneticilerinden oluşan vSphere Beta ekibi ile sürekli olarak iletişimde bulunabilirsiniz, Mühendisler, Teknik Destek ve Teknik Yazarları vb gibi;
  4. Ürün işlevselliği, konfigürasyon, kullanılabilirlik ve performans üzerinde doğrudan bilgilere erişim sağlayabilirsiniz;
  5. Yeni gelecek ürünler hakkında, eğitim, dokümantasyon ve hizmetleri etkileyen geri bildirim sağlayabilirsiniz;
Diğer katılımcılar ile işbirliği yaparak sizin ve onların kullanım durumları hakkında bilgi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Beta programı için bir finish tarihi yoktur arkadaşlar. Ama 30 Haziran 2014 de başlayan beta sistemine ilk 4 ile 6 hafta arasında en büyük katılımın olması beklemektedir. 

Yapmanız gerekenler ise ;
Yukarıda ki vsphere 6.0 Beta programına kayıt linkinden kayıt olmak ve 2 adet beta kurallarına uyacağınıza dair sözleşme onaylamak, sonrasında download edip test etmek arkadaşlar.
Hepinize iyi eğlenceler...