25 Şubat 2020 Salı

Merhaba - vExpert 2020

Uzun zamandır hayat mücadelesi içinde olduğum süreçlerden ötürü istediklerimi yapamıyordum başlasam bile uzundan azıcık başlayıp yarım kalıyor buda bana hiç keyif vermiyordu. İnsanoğlu bir sürecin içine olmayı çok seviyor ama bu süreç düzenli olsun da istiyor tabii kabullenebildiği kadarı ile ( doyumsuz olmamak gerekiyor - bu konu ile ilgili bir yazı yazacağım diğer blog sayfamda uzun uzaya yeri burası değil. Bu yıl beni tam anlamı ile gülümseten tek olay yine VMware firmasından geldi vExpert 2020 ödülüne layık görüldüm. VMware' e bu konuda çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar az önce baktım https://vexpert.vmware.com adresinde tam liste ile ilgili gün içinde 25 şubat 2020 de yükleme yapılacağı yazıyor. Zaten eskiden vExpert iseniz login olup 2020 vExpert olup olmadığınıza rahatlıklıkla bakabilirsiniz. Eğer bu yıl yeni vExpert oldu iseniz vExpert programına kayıt olduğunuz e-mail adresine mutlaka e-mail gelmiştir.
Aramıza yeni katılan arkadaşları kutluyorum, aramıza hoş geldiniz :)
Yakında çok daha güzel günler gelecek ve biraz daha düzen ve kafa rahatlığı ile yeni yazılar ve videolar peş peşe gelecek arkadaşlar kendinize çok iyi bakın görüşürüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.