6 Nisan 2017 Perşembe

VMware Posterleri

VMware kullanıcılarının bir çou bu durumdan haberdar ama olsun bilgileri yenilemekte her zaman için fayda var bu yüzden VMware posterleri ile ilgili minik bir yazı olsun istedim. Bu posterlerin amacı size bir problem çözerken izlemeniz gereken yol yada bir yapı kurarken best practice yapısına yada işlemlerin yapılma sırasına yada Power CLI kullanırken komutun parametrelerine bakabilmeniz için hazırlanmış hızlı güzel ve pratik görseller diyebiliriz.
Tüm posterlere aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

https://blogs.vmware.com/vsphere/2012/09/vmware-posters.html
https://blogs.vmware.com/vsphere/posters

Ayrıca ben bir çoğunu download edip tek doya haline getirdim umarım işinize yara zip içindeki posterlerin listesi aşağıdaki gibidir.
Download Linki

Liste;
Platform Services Controller Topology Decision Tree
VMware vCenter Server Appliance
VMware PowerCLI 6.5 Release 1 Poster
VMware vCloud SDKs Poster
VMware vCloud Networking Poster
VMware ESXi 5.1 Reference Poster
VMware vCloud Suite

Yine sizler için ek olarak NSX için de bir poster download linki vereceğim. Bu poster VMware tarafından hazırlanmadı o yüzden yukarıda ki posterlerden ayrı tutuyorum ama çok faydalı bir kaynak olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Umarım işinize yarar.
Download Linki

Hemen bir ek daha blog yazısını yazıp planladıktan sonra gördüm :)  SDDC 4.0 ( Software-Defined Data Center 4.0 ) Yazılım tabanlı data center mimarisi için VMware firmasının hazırladığı tasarladığı bir poster. Download buradan ( Forum hesabınız olmalı )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.