25 Ağustos 2015 Salı

VMworld 2015

Merhaba;
VMworld 2015 geldi çattı arkadaşlar yine üzülerek yazıyorum bu yazıyı yine katılamıyorum bir sponsor bulsam gideceğimde kısmet diyelim artık. Bize ve sizlere neler getiriyor bu seneki VMworld derseniz. En başta bu yıl duyurulan vSphere 6.0 versiyonun tüm özelliklerini daha detaylı görebileceksiniz. Ek olarak...

Ready for Any.
VMworld genel anlamda başlığı ise şunlar; olarak sıralayabiliriz.
Yeni nesil IT yönetimi
Tek bir Cloud
Herhangi bir uygulama
Herhangi bir cihazdan erişim olarak adlandırabilriz. 
Tabiki bu gelişmelerin yanı sıra firmanıza tüm uygulamalarız için istediğiniz zaman güvenli ve hızlı yapılar sunmayı hedefleniyor. Ayrıca hibrid yapılar için geliştirilen teknolojilerden bahsedilecek.

Bu gelişmelerin yanı sıra bir çok firmada sanallaştırma dünyası için geliştirdikleri ürünleri ve uygulamaları sizlere paylaşacaklar.

Yine VMworld 2 oturum şeklinde iki bölgeye hitap edecek şekilde olacak. ilki ABD de 30 Ağustos 2015 ile 3 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ikincisi ise Avrupa da 12 - 15 Ekim 2015   gerçekleştirilecek.



Bu iki forum sonrası online olarak edindiğim yenilikleri ve güzellikleri gitmesekte görmesekte :) elimden geldiğince sizlere aktarmaya çalışacağım. Kendinize iyi bakın…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.