21 Aralık 2016 Çarşamba

VCP6 - DCV Eğitim ve Serfitika

Merhaba; arkadaşlar sitemizde bulunan eğitim bölümü sizlere VMware VCP eğitimleri hakkında detaylı bilgiler aktarmakta ben sizlere bu VCP eğitimleri hakkında biraz bilgi ve iki tane ücretsiz ve nokta atışı yapan güzel kaynaktan bahsetmek istiyorum.

İlk olarak VCP direkt olarak sınava girerek alamıyorsunuz VMware firmasının yetkilendirdiği firmalar' dan VMware ICM 6.0 vb gibi eğitimleri almanız gerekmektedir. Bildiğim son katılan bir firma ile 3 adet yetkili eğitim merkezi var  Novabold ( HP ) - Bilge Adam - Avnet bunlar dışında yapılan tüm eğitimler 2 günlük veya 5 günlük bile olsa Workshop olarak geçer ve size VCP sınavına girme hakkı sağlamaz ama amacınız sadece eğitim almak ise durum değişir o zaman eğitim veren kurum sayısı artar. ( araştırın derim )

Gelelim ana konumuza ister sadece sınava girmek için olsun isterseniz sadece öğrenmek amacı ile olsun işinize yaracağını düşündüğüm olabildiğince sadeleştirilmiş ve konu anlamında size doğru noktaları anlatan ve ücretsiz olarak sizlere sunulan kaynaklara erişmeye. Bu kaynaklar aslında sadece sertifika için değil bana göre tüm sanallaştırma admin' leri yada sistem admin' leri için gerekli noktaları anlatıyor.

Birincisi sanallaştırma dünyasında popüler olan Vladan Seget sitesinin Simplivity sponsorluğunda hazırladığı VCP6-DCV Certification "Unofficial Study Guide" olarak isimlendirilen doküman. Buradan kayıt yaptırıp ücretsiz bir şekilde download edebilirsiniz. Kayıt sonrasın download linki mailinize geliyor.

İkinci ise yine sanallaştırma dünyasında yedekleme alanında duyurmuş Veeam firmasının hazırladığı ve yine aynı şekilde güzel ve tam dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yapan bir dokuman olan Free VCP6-DCV Study Guide. Yine buradan kayıt yaptırıp download ederek. Ücretsiz kopyanızı alabilirsiniz.

Bu dokümanların hem sertifika istiyorsunuz bu yolda hem de sistem admin iseniz elinizin altında güzel bir kaynak olacağı kesin. Mutlaka edinin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.