31 Aralık 2016 Cumartesi

Güle güle 2016, Hoşgeldin 2017

Bu yıl içimden aslında çokta yılın son yazısını yazmak gelmedi ama yinede bir kaç yıldır yaptığım için,
bu yılda yapayım dedim. Hatta son ana kadar yazmadım yada öncesinden programlamadım. Bilemiyorum 2016 yılında güzel ülkemizde olan olaylar çok iç açıcı değildi. Genel olarak her alanda sıkıntılar vardı. Hatta yıl sonu yaklaşıldığında bana göre yanlış olan bazı insaların yıl bit artık demeleride biraz garip geldi. Çünkü o geçtiğimiz bir yılı doğa ana kötü hale getirmedi yada doğa üstü bir güç her zaman baş aktörler insalardı yani bizler. Yeni yılda da umarım bu durumlar düzelir diye umut ediyorum ama demeden de edemiyorum. :)

Bu geçtiğimiz yıl için çok söylenecek şeyler ama size naçizane tavsiyem biraz kendinizi dinlemeniz ve yıl içinde verdiğiniz bir kararda acaba benim etkim yada kötü verdiğim bir karar var mı diye gözden geçirmeniz olur.

Bu geçtiğimiz yıl için siteden minik bilgiler vereyim. Sitemde her hafta ortalama bir yazı yada video eklendi diyebilirim. Yine sitem ve paylaşımlarımdan dolayı vExpert 2016ve vExpert NSX 2016 ünvanlarına layık görüldüm bu benim için ayrıca gurur verici oldu. Blog olarak devam etme kararı aldık. Çok küçük de olsa sponsorluk aldık ama 3 ay sürdü. :) Youtube kanalımız dahada fazla aboneye ulaştı.

Yeni yıl içinde aklımda Udemy için bir eğitim video serisi yapmak. İkinci olarak online birebir eğitim derslerine başlamayı planlıyorum. Ayrıca Hayal gibi ama bir VMware Sanallaştırma kitabı yazmayı düşünüyorum. Tabii bunlar için zaman ayırmam işimden arda kalan zamanları iyi değerlendirmem gerekiyor. Bakalım hedefeler var ama hepsi gerçekleşecek diye bir durum yok.

Yeni yıl tüm dünyaya önce barış sonrasında sağlık mutluluk ve huzur getirisin. İyi yıllar.

2 yorum:

  1. Hocam öncelikle yeni yazınızdan dolayı teşekkür ederim.

    Mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İnşAllah herkes için güzel bir yıl olur.

      Sil

Yorumunuz için teşekkürler.