30 Kasım 2015 Pazartesi

Aklımdakiler ve Zaman


Merhaba arkadaşlar bu yazıda veri yok aslında söyle yani bir eğitim yada makale değil sadece aklımda olan ve yapmak istediğim şeyler hakkında sizlerden yorum veya dönüş alabilir miyim bilemiyorum ama fikirlerinizi duymak. Bir kaç aklımda makale video ve bir kaç proje var ne dersiniz olur mu acep dediğim bu yüzden sizlere sorayım ve bir dönüş alayım istedim. Hep ben anlatacak değilim ya :) birazda sizlerden dönüş olsun istedim lütfen forumu eksiksiz ve içinizden geldiği gibi cevaplayın.


1. Podcast : Türkiye' de çok popüler değil diye biliyorum ama yine yotube üzerinden haftalık olur aylık olur çoğunluk VMware üzerine ve gündemde olan teknoloji haberleri üzerine podcast' lar yayınlamayı düşünüyorum.


2. VMware yeni videolar konular konusunda sizlerden dönüş bekliyorum. Benim aklımda olan ise tamam kurulumu yaptık ESXI veya sanallaştırma ortamımız çalışıyor ama en başta dediğimiz gibi bu ortamı daha etkin, stabil, raporlanabilir olarak nasıl kullanabiliriz nelere dikkat etmeliyiz. Örneğin; Veeam ONE, vCOP, VMTURBO vb gibi araçları kullanarak sanallaştırma ortamımızı daha iyi hale nasıl getirebiliriz. Gibi sorulara cevap alabileceğimiz video yada makale olabilir gibi. Ek olarak not: çok büyük test ortamım olmadığı için bu videolar veya makaleler biraz daha anlatıma dayalı olacaktır. Bu durumda sizlerin tepkisi ne olur onuda merak ediyorum.

3. İsim vermeyeyim ama 2 değerli hocam la birlikte bir VMware sanallaştırma üzerine biraz basma kalıp olmayan bir kitap projem var ama nasıl olur bilemedim çünkü bir türlü vakit ayıramıyorum. Bu projeye ama sizlerden konu başlıkları hakkında dönüş alabilirsem eğer daha çok bu konuya eğilebileceği mi düşünüyorum.

Şimdilik bu kadar sizlerin ek olarak eklemek istedikleri varsa aşağıdaki forumu doldurmanızı rica ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.